header image
Domov arrow Gonilniki in inštalacija arrow Inštalacija gonilnikov
Inštalacija gonilnikov

INFO:

-Gonilnik KX Kyocera svojim tiskalnikom in multifunkcijskim napravam privzeto prilaga gonilnike KX, ki so grafično usmerjeni, veliki, konfigurabilni (tri emulacije, dodatne opcije) in enaki v vseh Microsoftovih operacijsklih sistemih. Obstajajo tri različne inštalacije, glede na operacijske sisteme: Inštalacija za Windows XP in 2000, inštalacija za Win9x in Millenium in inštalacija za Windows NT4.0.

-Mini gonilniki se ločijo od KX že po velikosti, saj ze samo ime pove, da so zelo majhni, hitri in enostavni. Najbolj so podobni generičnim gonilnikom, vgrajenim v same operacijske sisteme Microsoft, sicer pa tudi temeljijo na njih. Ločimo jih na dva dela: PCL mini, ki vsebujejo emulacijo HP PCL5, ali KPDL mini, ki so Kyocerina verzija Post script gonilnikov.

-Pred kratkim je Kyocera prešla tudi v najnižji cenovni razred laserskih tiskalnikov GDI (FS-720), ki uporabljajo za svoje delo kar računalnikov procesor, priključeni pa so preko USB vrat. Prav zaradi tega imajo poseben gonilnik in svoj način inštalacije. Podoben je tudi postopek inštalacije tiskalniškega vmesnika za multifunkcijsko napravo KM-1635

-Zadnje čase pa v manjših pisarnah ali tudi doma čedalje večkrat srečujemo mini (A4) multifunkcijske naprave "Vse v enem" ( FS-1118MFP ), z možnostmi tiskanja, fotokopiranja, barvnega skeniranja in opcijsko vgrajenega mrežnega Fax strežnika.

 

Filter     Order     Display # 
 Date Item Title Author Hits
17 Nov 2009 ob 02:46 PM Gonilniki za Windows 7 Marko Lipovec 10440
26 Apr 2006 ob 02:20 PM Inštalacija gonilnikov v Linux Marko Lipovec 18267
26 Apr 2006 ob 02:05 PM Inštalacija gonilnikov KX Marko Lipovec 16401
 
<< Start < Previous 1 Next > End >>
Results 1 - 3 of 3
Novosti

Web FTP vmesnik